Herstellen van een eetstoornis is een gevecht. Je moet iets loslaten wat een deel van jezelf is geworden. Dat is doodeng. Bij het Leontienhuis hoef je niet alleen te vechten. Onze ervaringsdeskundigen zijn er voor jou en je naasten. Zij zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan.

Onze programma’s

Een eetstoornis hebben is geen keuze. Het is een ziekte die je overkomt. Wij geloven in jouw herstel en willen je daarbij coachen. We helpen je de kracht te verzamelen om sterker te worden. Heeft je dierbare een eetstoornis? We snappen je angst. Je voelt je machteloos en maakt je zorgen. Een last die je niet alleen hoeft te dragen. Wij zijn er ook voor jou. Check onze programma’s voor jou en voor naasten. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste programma? We helpen je graag!

Samen tegen eetstoornissen

Wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donateurs? Help ons mee in onze missie om de kwaliteit van leven van zo veel mogelijk mensen te verbeteren. Doneer, organiseer een evenement om geld in te zamelen, sluit je (zakelijk) aan bij de Vrienden van het Leontienhuis, of word vrijwilliger.

over ons

“Je hoeft niet alleen te vechten. Wij helpen je de moed en kracht te verzamelen. Onze ervaringsdeskundigen zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan."

Echte verhalen

Je bent niet de enige. Je gedachten zijn niet gek of vreemd. Laat je inspireren door onze verhalen. Van mensen die vechten tegen een eetstoornis, herstelde ervaringsdeskundigen, ouders, naasten en vrijwilligers. Ze delen hun kwetsbare verhalen met jou, om je te inspireren en om er zelf kracht uit te putten. Samen staan we sterk in de strijd tegen eetstoornissen.

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl