Wees welkom!

Heb je behoefte aan coaching of ondersteuning? Heb je een vraag of wil je ons helpen? Wees welkom bij het Leontienhuis! We zijn er voor jou. Bel of mail ons met je vraag. We ontvangen je graag in onze boerderij in Zevenhuizen, op afspraak. Hier vind je onze contactgegevens.

#altijdvoorjou

Openingstijden

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. Op deze dagen kun je deelnemen aan ons inloopprogramma en samen lunchen. Er zijn altijd een coördinator en gastvrouw aanwezig. Via het aanmeldformulier meld je je aan voor het inloopprogramma.

Afspraak maken

Wil je het Leontienhuis bezoeken? Wees welkom! Om voorbereid te zijn op je bezoek en je de aandacht te geven die je verdient, maken we graag van tevoren een afspraak. Stuur een e-mail naar info@leontienhuis.nl, of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13
2761 JK Zevenhuizen

0180-444665
info@leontienhuis.nl

Bank: NL56RABO0153557613 t.n.v. Stichting Leontienhuis

Vertrouwenspersoon contact
Wil je in contact komen met onze vertrouwenspersoon Ineke?
Kijk hier voor meer informatie en contactgegevens

Contactformulier

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.