De eerste stap naar herstel

Hier vind je een overzicht van onze bijeenkomsten en het rooster van het Leontienhuis Inloopprogramma. Je kunt je hiervoor laagdrempelig aanmelden. Heb je behoefte aan begeleiding of coaching (individueel of een groep)? Dan doen we eerst een intake, om te kijken wat het beste bij je past. Check hiervoor ons aanbod: voor jou of voor naasten.

#altijdvoorjou

Leontienhuis Inloopprogramma

Wil je langskomen bij het Leontienhuis? Hier vind je het rooster van ons inloopprogramma, met een formulier om je aan te melden. Deelnemen aan het inloopprogramma kost € 7,50 per dag. Dat is inclusief thee, koffie, tussendoortjes en een gezamenlijke lunch. Op maandag kun je ook mee-eten tijdens het avondeten, van 17.30 tot 18.15 uur. Hier moet je je apart voor aanmelden en kost € 6 per keer. Kun je niet naar het Leontienhuis komen, maar wil je toch samen lunchen? Doe mee met onze (gratis) videolunch, van 12.30 tot 13.00 uur, op de dagen dat het Leontienhuis open is. Voor onze gezamenlijke eetmomenten gelden een aantal spelregels.

Aanmelden Leontienhuis Inloopprogramma

Voor het Leontienhuis Inloopprogramma hebben we een aanmeldsysteem. Zodat iedereen de kans krijgt het Leontienhuis te bezoeken. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw wensen en de deelname zo eerlijk mogelijk te verdelen. Ben je aangemeld? Dan rekenen we op je komst. Kun je plotseling niet komen, of ben je ziek? Meld dit dan zo snel mogelijk, zodat iemand anders in jouw plaats kan komen.

  • Per week aanmelden.
  • Vóór woensdagochtend 12.00 uur.
  • Met jouw mogelijkheden voor de daarop volgende week.

Bijeenkomsten

Zet de eerste stap naar positieve gezondheid en bezoek één van onze bijeenkomsten, voor jou en voor je naasten. Deelnemen is vrijblijvend, maar aanmelden is verplicht, zodat we weten dat je komt.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl