Samen strijden we tegen eetstoornissen

Wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donateurs? Zonder hen, en dus zonder jou, kan het Leontienhuis niet bestaan. Doneer, organiseer een evenement om geld in te zamelen, sluit je (zakelijk) aan bij de Vrienden van het Leontienhuis, of word vrijwilliger

#altijdvoorjou

Eenmalig doneren

Wil je graag een donatie doen? Daar zijn we ontzettend blij mee! We betalen er onder andere onze professionals van, onmisbare expertise om jou en je naasten goed te helpen. Ook betalen we er alles in en om de boerderij mee. Denk aan de huur en het onderhoud van de boerderij en de tuin. En niet onbelangrijk, we betalen er de boodschappen van onze gezamenlijke maaltijden van. Wil je precies weten wat we met ons geld doen? Dat zie je in ons jaarverslag.

Direct eenmalig doneren

Bedrag

Events: meedoen óf zelf organiseren

Wil jij een stap verder gaan en een activiteit organiseren om geld in te zamelen voor het Leontienhuis? Te gek! Daar zijn we superblij mee. We helpen je graag bij de organisatie van je evenement. Laat je creativiteit gaan. Bedenk bijvoorbeeld een challenge voor je vrienden of collega’s, organiseer een veiling, ga een sportieve uitdaging aan en daag je omgeving uit om mee te doen. We horen graag je ideeën, dan maken we er samen een succes van! Mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl.

Vriend worden

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de Vrienden van het Leontienhuis. Een groep met bedrijven die een structurele bijdrage leveren aan het Leontienhuis. Financieel, of met een barterdeal. Voel jij je betrokken bij het werk van het Leontienhuis en wil je het Leontienhuis omarmen als maatschappelijk initiatief van jouw organisatie? Word dan lid van deze groep ‘Vrienden van’. Maandelijks lever je een vaste bijdrage. In ruil daarvoor organiseert de Stichting Vrienden van het Leontienhuis een aantal keer per jaar leuke en interessante (netwerk)bijeenkomsten. Vaak gerelateerd aan wielrennen. Uiteraard door de achtergrond van Leontien Zijlaard-van Moorsel en Michael Zijlaard, die voorzitter is van het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis. Interesse om vriend worden? Mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl.

Vrijwilliger worden

Onze vrijwilligers vormen de basis van het Leontienhuis, voor de uitvoering en begeleiding van onze programma’s en bijeenkomsten. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Een groot deel van deze vrijwilligers heeft zelf een eetstoornis gehad en overwonnen, of heeft het herstel van een dierbare van dichtbij meegemaakt. Als ervaringsdeskundige kun je jouw ervaring inzetten om anderen te inspireren, begeleiden en coachen. Ook onze ‘niet ervaringsdeskundigen’ zijn onmisbaar. Zij zijn de link met het gewone leven, zonder eetstoornis.

Wil je vrijwilliger worden? Check onze flyer voor een eerste indruk van de benodigde competenties, de werkzaamheden en verschillende rollen. Pas je in het profiel? Dan ontvangen we graag je gegevens en motivatie. We zullen je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking. Om je beter te leren kennen en je uit te leggen wat vrijwilligerswerk bij het Leontienhuis inhoudt. Voordat je echt aan de slag gaat, ontvangen we graag een Verklaring Omtrent Gedrag (gratis aan te vragen) en volg je een vrijwilligerstraining.

Leontienhuis trui te koop

Een initiatief van de Huisraad Leontienhuis en de persoonlijke missie van deelnemer Frédérique om geld in te zamelen voor het Leontienhuis. Hoe leuk en lief! De Leontienhuis trui is ontworpen door deelnemer Eva. De tekening vertelt dat het lastig is de top te bereiken en dat dit niet in één rechte lijn omhoog gaat. Maar als je daar eenmaal bent wordt je zeker weten verrast door het mooie uitzicht! ‘keep climbing’

Geef je bestelling door via info@leontienhuis.nl. Zet in het onderwerp van je mail ‘Bestelling Leontienhuis trui of t-shirt’. We ontvangen in de e-mail graag de volgende gegevens van je:

  • Maat
  • Naam (voor- en achternaam)
  • Mobiel nummer, zodat we je een betaalverzoek kunnen sturen.
  • Locatie aflevering: thuis of bij het Leontienhuis?
  

De introductieprijs voor de Leontienhuis trui is € 35,- en €17,50 voor het T-shirt. Wil je ‘m thuis bezorgd hebben? Dan komen er verzendkosten bij, rond de € 5,00. Alles wat verdiend wordt, gaat uiteraard naar het Leontienhuis. Alvast bedankt voor je aankoop!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.