Ervaringsdeskundigheid is onze basis

Het Leontienhuis helpt je de moed en kracht te verzamelen om tegen de eetstoornis in te gaan. Wij begeleiden en steunen je in dit gevecht. En niet alleen jou, maar ook je naasten, zoals je ouders of partner. Onze ervaringsdeskundigen zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan. Zij staan voor je klaar.

#altijdvoorjou

Ons verhaal

In juli 2015 opende koningin Máxima het Leontienhuis. Sindsdien is de schitterend gerestaureerde boerderij in Zevenhuizen een veilige, warme en inspirerende plek voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het bereik van het Leontienhuis is groter dan Zevenhuizen alleen. We inspireren en coachen mensen door het hele land. Met onze ervaring en expertise hebben we een uitgebreid aanbod ontwikkeld. Altijd met hetzelfde doel: de kwaliteit van jouw leven verbeteren.

Ons team

Leontien is als oprichter nauw betrokken bij het Leontienhuis. Een hecht en deskundig team van professionals is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en coördinatie van de verschillende programma’s en bijeenkomsten. De begeleiding en ondersteuning wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers, waar we bijzonder trots op zijn.

Onze stichtingen

Het Leontienhuis wordt gedragen door twee stichtingen: Stichting Leontienhuis en Stichting Vrienden van het Leontienhuis. Waarom twee? Om ons aanbod en de fondsenwerving van elkaar te scheiden. Stichting Leontienhuis focust op het beleid, de strategie en het aanbod van het Leontienhuis. Terwijl Stichting Vrienden van het Leontienhuis zich richt op de fondsenwerving. Beiden stichtingen zijn geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl