Ga de strijd met de eetstoornis aan

Een eetstoornis hebben is geen keuze. Het is een ziekte die je overkomt. Wij geloven in herstel en willen je daarbij coachen. Je staat er niet alleen voor. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de functie van jouw eetstoornis is. Wanneer je dit weet, kun je werken aan verandering. Wij motiveren om de moed en kracht te verzamelen om sterker te worden. Zó sterk, dat je uiteindelijk de eetstoornis niet meer nodig hebt om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Hoe mooi is dat?

#altijdvoorjou

Herstelprogramma

Wil je actief werken aan je herstel? Kies voor het herstelprogramma dat bij jou past: het Leontienhuis Inloopprogramma of het Leontienhuis EigenKracht Programma. Onze herstelprogramma’s zijn geïnspireerd op de succesvolle methode van Positieve Gezondheid. Dat wil zeggen dat we niet alleen focussen op de eetstoornisproblematiek, maar op verschillende levensgebieden die allemaal bijdragen aan een fijn en gelukkig leven.

Ondersteuning

Heb je behoefte aan steun en motivatie van iemand die snapt wat je voelt een doormaakt? Kies voor 1-op-1 begeleiding van een Leontienhuis-ondersteuner of neem deel aan één van onze groepen.

Bijeenkomsten

Vind je het allemaal nog een beetje spannend? Dat mag. Erkennen dat je een eetstoornis hebt, is de eerste stap naar herstel, maar tegelijkertijd ook een hele spannende! Kom vrijblijvend naar onze inspiratiebijeenkomst. Een kleine eerste stap, zonder verdere verplichtingen.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.