Inspiratiebijeenkomst

Vind je het allemaal nog een beetje spannend? Dat mag. Erkennen dat je een eetstoornis hebt, is de eerste stap naar herstel, maar tegelijkertijd ook een hele spannende! Kom vrijblijvend naar onze inspiratiebijeenkomst. Een kleine eerste stap, zonder verdere verplichtingen.

#altijdvoorjou

Inspiratiebijeenkomsten

Het leven zonder eetstoornis is zo ontzettend veel mooier! Kom luisteren naar een ervaringsverhaal over herstel. Wij weten dat herstellen van een eetstoornis kan. Kom naar deze bijeenkomst en laat je inspireren en motiveren. En stel al je vragen aan de spreker en andere aanwezige ervaringsdeskundigen. Wij willen je helpen de moed te verzamelen om het gevecht tegen de eetstoornis aan te gaan en je leven te durven veranderen.

Check de agenda van onze inspiratiebijeenkomsten en meld je aan. Neem je ouders, partner, vriend of vriendin mee, zodat jullie daarna samen kunnen praten over wat je hebt gezien en gehoord. Deelnemen aan een inspiratiebijeenkomst is gratis, omdat we zo veel mogelijk mensen met een eetstoornis willen bereiken en inspireren. Heb je de middelen om iets te doneren? Dan waarderen we dat enorm! Want wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donaties? Doneren doe je hier. Of eenvoudig digitaal tijdens de inspiratiebijeenkomst, met een QR-code.

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl