Bijeenkomsten

Ben je nog zoekende? Naar jouw rol in het herstel van je naaste? Of vind je het lastig om de eerste stap te zetten naar hulp? Dat snappen we. Het is ook spannend allemaal. Kom vrijblijvend naar één van onze bijeenkomsten. Een kleine eerste stap, zonder verdere verplichtingen.

#altijdvoorjou

Inspiratiebijeenkomsten

Bezoek samen met je kind, broer of zus, vriend(in) of partner een inspiratiebijeenkomst. Als eerste stap richting herstel of als extra duwtje in de rug tijdens het herstel. Kom luisteren naar een ervaringsverhaal en stel al je vragen aan de spreker en andere aanwezige ervaringsdeskundigen. Lees meer over de inspiratiebijeenkomsten.

Informatiebijeenkomsten

Jij wilt graag begrijpen wat er in jouw naaste met een eetstoornis omgaat. Tijdens onze informatiebijeenkomsten voor familie, partners en vrienden van mensen met een eetstoornis laten we de Leontienhuisfilm zien. Deze film geeft inzicht in de betekenis en werking van een eetstoornis en maakt duidelijk welke strijd er gaande is in het hoofd van iemand met de eetstoornis. Na de film kun je vragen stellen en in gesprek gaan met de aanwezige ervaringsdeskundigen en ervaringsdeskundige ouders/naasten. Wil je een informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je aan via info@leontienhuis.nl. Kijk bij agenda en aanmelden voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Themabijeenkomsten

Onze themabijeenkomsten zijn bedoeld om kennis en ervaringen te delen. Dit doen we per thema. Ieder thema wordt uitgelicht met een presentatie en daarna is er ruimte om vragen te stellen. Ook bij deze bijeenkomsten zijn ervaringsdeskundigen aanwezig. Stel je vragen en ga samen in gesprek. Deelnemen aan een themabijeenkomst? Meld je aan via info@leontienhuis.nl. Kijk bij agenda en aanmelden voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.