Aanbod Leontienhuis

Vernieuwd aanbod per 1 april

We hebben veel geleerd sinds de opening in juli 2015. We verbeteren en ontwikkelen onszelf continu. Ook nu weer. De volgende stap van het Leontienhuis is een professionaliseringsslag en bestaat grofweg uit drie veranderingen:

  1. Het nieuwe ‘Leontienhuis EigenKracht Programma’
  2. Het nieuwe ‘Leontienhuis Ouders en Naasten Programma’
  3. Vernieuwd inloopprogramma, tegen betaling

Leontienhuis EigenKracht Programma
Het Leontienhuis EigenKracht Programma is een zorgvuldig opgebouwd herstelprogramma om mensen met een eetstoornis te coachen naar herstel. Het programma is geïnspireerd op de succesvolle methode van Positieve Gezondheid. Samen met een Leontienhuis-coach werk je actief aan je herstel, met doelen en stappen die jij zelf bepaalt.

Informatie over deelname en tarief? Stuur een e-mail naar info@leontienhuis.nl.

Leontienhuis Ouders en Naasten Programma
Het is zwaar als iemand die je dierbaar is een eetstoornis heeft. De ziekte maakt veel gevoelens en emoties los. Bezorgdheid, wanhoop, boosheid, angst en hoop wisselen elkaar af. Het is vaak moeilijk om er met je omgeving over te praten. Soms kamp je met schuldgevoelens en vaak onderschatten andere mensen het probleem. Herken je dit, als vader, moeder, partner of vriend(in)? Met het Leontienhuis Ouders en Naasten Programma hebben we speciaal aandacht voor jou.

Informatie over deelname en tarief? Stuur een e-mail naar info@leontienhuis.nl.

Inloopprogramma, vanaf 1 april tegen betaling
Voortaan noemen we onze bezoekers ‘deelnemers’, want dat klinkt een stuk actiever, vind je ook niet? En dat is precies het doel van het Leontienhuis Inloopprogramma: jou motiveren de stap te zetten naar een beter, mooier en gezonder leven. Een leven zonder eetstoornis. Het Leontienhuis steunt je hierin, maar jij hebt de regie. Wees welkom in onze woonboerderij in Zevenhuizen, om de volgende stap te zetten. Het inloopprogramma kost € 7,50 per deelnemer per dag. Dit is inclusief koffie, thee, tussendoortjes, lunch en deelname aan het creatief atelier en/of yoga. Je kunt met pin betalen bij binnenkomst. Nieuwe deelnemers mogen twee dagen gratis meedoen. Meedoen? Meld je hier aan.


Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.