Ouders en Naasten Programma

Herstellen van een eetstoornis vindt vooral thuis plaats en het hele huishouden maakt deel uit van de strijd. Het is dus belangrijk dat jij, als ouder of partner, goed geïnformeerd bent. Dat je weet hoe je kunt bijdragen aan het herstel van jouw kind of naaste én goed voor jezelf zorgt.

#altijdvoorjou

Inhoud programma

Het Leontienhuis heeft een aanbod voor ouders en naasten, waarin we aandacht hebben voor jou, een luisterend oor bieden, ervaringen uitwisselen, informatie geven over de werking van een eeststoornis en ondersteunen in de strijd tegen de eetstoornis. Je kunt kiezen uit twee pakketten: het basispakket en het pluspakket. Beide pakketten starten met een informatiebijeenkomst, waarin we de Leontienhuisfilm kijken en bespreken. Daarna ontvang je een e-mail met een samenvatting van de informatie uit de film en een brochure. Bij het basispakket volgen er drie gesprekken en het pluspakket bestaat uit vijf gesprekken. Check onze brochure voor meer informatie over de pakketten en het tarief.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.