Workshop Ver weg van mij

 Speciaal voor deelnemers 

In haar gedichtenbundel ‘Ver weg van mij’ neemt Pien je mee in haar gewonnen strijdtegen anorexia, haar depressie en angsten. Buiten strijd, verdriet en pijn bracht het ook groei, authenticiteit en heling. Een zoektocht naar haar ware zelf! 

Schrijven en schilderen heeft Pien tijdens herstel geholpen om weer te durven voelen.Het verhaal laat zien dat er licht is aan het einde van de tunnel en dat herstellen van mentale uitdagingen écht mogelijk is! 

Wil je horen hoe Pien haar eetstoornis ver achter haar heeft gelaten en hoe ze zichzelf heeft teruggevonden? Meld je dan nu aan om te komen luisteren naar haar inspirerende woorden! 

Meer weten? Download onze flyer.

Alleen voor deelnemers
Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

15 sep 2023
Expired!

Tijd

14:30 - 15:15

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.