Thema bijeenkomst “Systeemtherapie”

Wat houdt systeemtherapie eigenlijk precies in?

Binnen veel behandelprogramma’s is systeemtherapie een verplicht onderdeel. Een systeemgesprek kan met ouders, een partner, broers/zussen, collega, of vriend(en) plaatsvinden. Het is een onderdeel wat regelmatig vragen oplevert en soms zelfs wat ongemakkelijk kan voelen.

Wil je hier meer over weten kom dan naar onze themabijeenkomst van Francien. Er is uiteraard ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Meer weten? Download onze flyer.

Alleen voor deelnemers
Aanmelden is verplicht, per e-mail: info@leontienhuis.nl

Datum

13 sep 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.