De kracht én valkuilen van lotgenotencontact

Twee oud-bezoeksters van het Leontienhuis delen hun ervaring. Hoe heeft lotgenotencontact hen geholpen in hun herstel van een eetstoornis? Maar ook: waar moet je alert op zijn in lotgenotencontact? Wanneer werkt het positief en wanneer juist triggerend voor de eetstoornis?

Deze thema-avond is speciaal voor ouders en naasten. Het geeft je als ouder of naaste inzicht in de kracht en valkuilen van lotgenotencontact, zodat je jouw kind, partner, broer of zus kunt ondersteunen in zijn of haar herstel van een eetstoornis.

Meer weten? Download de flyer.

De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt gratis op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

 

Datum

14 sep 2021
Expired!

Tijd

inloop is vanaf 18.30 uur
19:00 - 21:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.