Themabijeenkomst “Dagboekfragmenten Een reis van strijd naar steun”

Speciaal voor ouders en naasten.

Maddy heeft zeven jaar met een eetstoornis geworsteld en in twee van die jaren hield ze een dagboek bij. Op deze avond deelt ze een aantal fragmenten uit een tijd waarin de eetstoornis nog dominant aanwezig was. Deze fragmenten geven een indringend beeld hoe Maddy (en haar eetstoornis) tegen “bemoeienissen” van anderen, waaronder haar ouders, aankeken.

Nu Maddy hersteld is beseft ze hoe haar ouders, broer en zusje haar altijd liefdevol en consequent zijn blijven steunen. De zorgen van haar ouders werden door de eetstoornis weggewuifd, maar toen haar boer en zus kenbaar maakte dat ze bang waren om haar te verliezen besloot ze om “de knop officieel om te zetten”.

Tijdens deze online bijeenkomst is ook haar vader Roel aanwezig, zodat hun ervaring van beide kanten belicht wordt.

Meer weten? Download onze flyer.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en is online
Deelname is € 12,50 per persoon. Na inschrijving ontvang je een betaallink en vervolgens een link voor deelname.
Aanmelden doe je via onderstaand formulier

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

*Meerdere antwoorden mogelijk

Datum

16 jan 2024

Tijd

19:30

More Info

Download flyer

Locatie

Online
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.