Online bijeenkomst voor broers en zussen

Speciaal voor broers en zussen. Hoe is het om te leven met een broer of zus met een eetstoornis? Een eetstoornis heeft impact op het hele gezin. Ook jij, als broer of zus, hebt daarmee te maken. Hoe ga je daarmee om? Wat kun je beter wel of niet doen? Ervaringsdeskundige broers en/of zussen (vrijwilligers bij het Leontienhuis) delen hun ervaring. Lucht je hart en stel je vragen!

Deze bijeenkomst is online via ZOOM. Meld je aan via info@leontienhuis.nl. Dan ontvang je van ons een link. Deelname is gratis.

Meer weten? Download onze flyer.

Datum

11 jan 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

More Info

Download flyer
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.