WEDAD 2022, wij zijn erbij!

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naasten en professionals. Natuurlijk zetten ook wij ons beste beentje voor op deze dag. Letterlijk. Want Leontien en Anne-Marie wandelen mee met de SocialWalk.

Wandel je met ons mee om op een positieve manier aandacht te vragen voor eetstoornissen? Aanstaande donderdag in het Sonsbeekpark in Arnhem. Voor meer informatie, het programma en inschrijven check je de website van WEDAD.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.