Groepsfoto springend in tuin

Vacature stagiair(e) het Leontienhuis

Sta je stevig in je schoenen? Heb je interesse om ervaring op te doen met marketing en communicatie bij een unieke stageplek? Dan is het Leontienhuis op zoek naar jou!  

We werken vanuit het Leontienhuis op basis van ervaringsdeskundigheid en met vrijwilligers. Onze herstelprogramma’s zijn geïnspireerd op de succesvolle methode van Positieve Gezondheid. Dat wil zeggen dat we niet alleen focussen op de eetstoornisproblematiek, maar op verschillende onderdelen die allemaal bijdragen aan een fijn en gelukkig leven.

Wat we zoeken
We zoeken voor deze stageplek gedreven marketing en/of communicatie studenten die willen meewerken aan onze groeistrategie op het vlak van content en communicatie. Die ons ondersteunen bij het uitrollen van onze marketingactiviteiten in lijn met de communicatiekalender, en ondersteunen bij het uitvoeren en inplannen van pakkende en unieke content voor onze social mediakanalen. Dit afgestemd op de behoeften van onze verschillende doelgroepen.

Wie we zoeken
Je volgt een HBO-studie, bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie, waarbij stagelopen een onderdeel is. Je bent in staat om zelfstandig te werken, je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent creatief, pro-actief en betrokken. Klinkt dit alsof we jou omschrijven? Dan is dit dé geschikte stage om echt wat te leren en aan de slag te gaan in jouw toekomstige vakgebied! Ervaringsdeskundigheid is geen voorwaarde om stage te komen lopen bij ons, maar wel een pré!  

Kennis

  • Je hebt kennis van en affiniteit met Social Media
    (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube en TikTok);
  • Je vindt het leuk om proactief ideeën aan te dragen en zelf content te maken;
  • Je hebt interesse in eetstoornis problematiek en wilt graag een positieve bijdrage leveren; 
  • Je houdt van schrijven en past dit graag foutloos toe in de vorm van blogs, e-mails en content voor de social media kanalen. 


Ben je daarnaast 1 of 2 dagen per week beschikbaar om op onze locatie aanwezig te zijn (woensdag zijn we gesloten)? Dan zien we jouw reactie graag in onze mailbox (info@leontienhuis.nl) verschijnen.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.