Vacature: Planner inloopprogramma (vrijwilligersfunctie)

Wij zijn op zoek naar een Planner inloopprogramma, die onze huidige planner wil ondersteunen.

Als ‘Planner inloopprogramma’ stel je jouw expertise vrijwillig beschikbaar voor het maken van de wekelijkse planning voor het inloopprogramma.
Onze boerderij in Zevenhuizen is vier dagen per week open voor deelnemers aan ons herstelprogramma: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 10.00 tot 16.30 uur. Het Leontienhuis Inloopprogramma geeft structuur aan de dag en helpt om nieuwe sociale contacten op te doen. Deelnemers kunnen aan de slag in ons creatief atelier, meedoen met yoga, een spelletje spelen met lotgenoten of gezellig theedrinken aan de keukentafel met onze gastheer of -vrouw.

Je verwerkt de aanvragen die via de website geplaatst worden door de deelnemers, zorgt voor een overzichtelijke planning en draagt zorg dat de deelnemers op de hoogte worden gebracht over wanneer zij in de daaropvolgende week kunnen deelnemen aan het programma. Je kan goed omgaan met tijdsdruk en verliest nooit het uiteindelijke doel uit het oog en kan goed schakelen en improviseren.

Het planningsproces is door onze huidige ‘Planner inloopprogramma’ voor een groot gedeelte geautomatiseerd. Het is belangrijk om de vaardigheden in huis te hebben om deze stappen te kunnen doorgronden en bij fouten deze op te kunnen lossen. Je bent een organisatietalent, stressbestendig en communicatief vaardig. Je hebt oog voor detail en bent in staat om snel te schakelen.

We zijn op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden: 

  • Affiniteit met automatisering
  • (enige) ervaring met WordPress, Google Sheets met Apss Script en Python
  • Organisatorisch talent en nauwkeurig zijn: Een planner van een inloopprogramma moet in staat zijn om alle aspecten van het programma te organiseren en coördineren
  • Communicatieve vaardigheden: Het is belangrijk voor een planner om effectief te kunnen communiceren met alle betrokkenen, zoals medewerkers en deelnemers
  • Probleemoplossend vermogen: Tijdens het plannen en uitvoeren van een inloopprogramma kunnen er zich wel eens onverwachte uitdagingen voordoen. Een goede planner moet in staat zijn om snel en effectief problemen op te lossen.


Heb je interesse in deze functie en wil je graag bijdragen aan ons belangrijke werk? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Marike van Horik, manager algemene zaken via marike@leontienhuis.nl. Voor vragen kun je Marike ook bereiken via: 06-41811670. We kijken uit naar je reactie!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.