Speciaal voor studenten: IntoLife

IntoLife biedt een liefdevol thuis voor (aankomende) studenten in Utrecht met een eetstoornis. Een veilige en inspirerende woongemeenschap met krachtgerichte begeleiding die 24/7 beschikbaar is. IntoLife helpt jou om de vaardigheden vanuit jouw behandeling toe te passen in het dagelijks leven. Ben jij tussen de 17 en 25 jaar? Studeer je of wil je (weer) gaan studeren in je eigen tempo? Houdt angst en tweestrijd je tegen om je eetstoornis definitief los te laten? Check zelf of IntoLife misschien het juiste pad voor jou is, op www.intolife.nl. Heb je contact met een coach of begeleider bij het Leontienhuis? Bespreek het dan ook hem of haar!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.