De stichting

De Stichting Leontienhuis (voorheen Leontien Foundation) is op 15 december 2008 opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Via de foundation ondersteunde Leontien destijds doelen op het gebied van eetstoornissen.
Op 9 juli 2015 heeft ze samen met koningin Máxima het Leontienhuis geopend, een inloophuis waarin bezoekers geholpen kunnen worden om de balans in hun leven te vinden.

image1

 

Bestuursleden

Voorzitter
vacature


Penningmeester
Peter Michels

peterMijn naam is Peter Michels. Ik ben de directeur eigenaar van Michels administratie & belastingadvies (www.michelsbv.nl). Ik ben voornamelijk werkzaam voor de ondernemingen in onze portefeuille en de fiscale advisering in brede zin van ondernemers in het MKB. Ik stel mij altijd ten doel door een interactieve samenwerking met mijn cliënt gestelde doelen te bereiken. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Caroline en vader van Lara (2005) en Noah (2009). In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van sporten. Ik ga graag hardlopen of een rondje lopen op de golfbaan.

 

Bestuurslid
Leontien Zijlaard-van Moorstel

peter
Oprichtster Stichting Leontienhuis

  

Plaatsvervangend bestuurslid (gemachtigd)
Michael Zijlaard

peter
Echtgenoot oprichtster Stichting Leontienhuis

 

Beleidsplan

Klik hier voor het beleidsplan.

 

Financieel verslag 2017

Klik hier voor het financieel verslag 2017.

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"