Ondernemers geven gul op het Haven Charity Gala Rotterdam

Het Haven Charity Gala Rotterdam, dat donderdag 1 september in Rotterdam Ahoy plaatsvond, heeft 1.266.000 euro opgeleverd. Een gedeelte van de netto opbrengst komt ten goede van Support Casper! en 25% hiervan gaat naar het Leontienhuis. Verschillende ondernemers uit de sector haven en logistiek gaven gul voor deze goede doelen en beleefden een perfect verzorgde en onvergetelijke avond.


Deze derde editie van het Haven Charity Gala Rotterdam was groter dan ooit. De aanwezigen, afkomstig uit alle havensectoren, vermaakten zich uitstekend en werden de hele avond in de watten gelegd in de nieuwe Rotterdamzaal van Ahoy Rotterdam.

Veiling

Naast hun financiële steun door de aanschaf van tafels om hun beste relaties te ontvangen konden de aanwezige havenprominenten ook deelnemen aan de spectaculaire veiling wat veelvuldig werd gedaan. Een groot deel van het aanbod was belangeloos beschikbaar gesteld door bedrijven en organisaties. Enkele zeer gewilde topstukken waren een Harley Davidson, een VIP-bezoek aan de formule 1 in Abu Dhabi en op de koffie bij Minister President Mark Rutte!

De presentatie van deze mooie avond was in handen van Sander de Kramer en Fatima Moreira de Melo. Zij interviewden op het podium onder meer patiënten én Casper van Eijck en Leontien zelf. De vaak zeer persoonlijke verhalen werden afgewisseld met spetterende optredens van Anita Meijer, ambassadeur van het Haven Charity Gala Rotterdam, Lee Towers, O’G3NE, Xander de Buisonjé en John Paul Chacon. Al met al een spectaculaire avond met een prachtige uitkomst voor het Leontienhuis

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.