Nieuwe assertiviteitstraining vanaf 16 april

Regelmatig organiseren we bij het Leontienhuis extra trainingen en workshops naast ons reguliere aanbod, zoals een assertiviteitstraining. Vanaf 16 april 2021 gaat er een nieuwe groep van start. Wil jij leren beter voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven? Meld je dan aan voor de training. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, in verband met de coronamaatregelen. Op deze flyer vind je meer informatie over de assertiviteitstraining.


Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.