leontienhuis gesloten

Leontienhuis tijdelijk gesloten

Een bezoeker van het Leontienhuis is vandaag positief getest op corona. Uit voorzorg sluit het Leontienhuis voor de rest van de week (t/m vrijdag 7 mei) haar deuren. Alle betrokken personen die in contact zijn geweest, zijn persoonlijk geïnformeerd.

Bij het Leontienhuis gelden strikte coronamaatregelen. Zo mogen slechts een beperkt aantal bezoekers het Leontienhuis per dag bezoeken, is er een routing door het huis om elkaar niet te kruisen in de wandelgangen, houden we ruimschoots afstand van elkaar en geldt een mondkapjesplicht in het huis. De kans is dus groot dat er verder niemand besmet is geraakt. Maar we kunnen het risico niet lopen op verdere besmetting. Daarom gaan ook enkele personen van de dagelijkse leiding en coördinatie in quarantaine, zoals het RIVM voorschrijft.

Dat is de reden dat we onze deuren tijdelijk moeten sluiten. We verwachten volgende week maandag 10 mei weer volgens reguliere tijden open te gaan. Twijfel je? Check dan onze website of Facebookpagina voor een update!

Excuses voor het ongemak.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.