leontienhuis gesloten

Leontienhuis tijdelijk gesloten

Een bezoeker van het Leontienhuis is vandaag positief getest op corona. Uit voorzorg sluit het Leontienhuis voor de rest van de week (t/m vrijdag 7 mei) haar deuren. Alle betrokken personen die in contact zijn geweest, zijn persoonlijk geïnformeerd.

Bij het Leontienhuis gelden strikte coronamaatregelen. Zo mogen slechts een beperkt aantal bezoekers het Leontienhuis per dag bezoeken, is er een routing door het huis om elkaar niet te kruisen in de wandelgangen, houden we ruimschoots afstand van elkaar en geldt een mondkapjesplicht in het huis. De kans is dus groot dat er verder niemand besmet is geraakt. Maar we kunnen het risico niet lopen op verdere besmetting. Daarom gaan ook enkele personen van de dagelijkse leiding en coördinatie in quarantaine, zoals het RIVM voorschrijft.

Dat is de reden dat we onze deuren tijdelijk moeten sluiten. We verwachten volgende week maandag 10 mei weer volgens reguliere tijden open te gaan. Twijfel je? Check dan onze website of Facebookpagina voor een update!

Excuses voor het ongemak.