Leontienhuis open tijdens lockdown

Afgelopen zaterdag 18 december heeft het kabinet een harde lockdown tot 14 januari 2022 aangekondigd. Het Leontienhuis blijft open.

De doelgroep van het Leontienhuis is kwetsbaar en heeft juist tijdens een lockdown, waarbij de dagelijkse structuur grotendeels wegvalt, steun nodig. Zoals eerder heeft iedereen voor een bezoek aan het Leontienhuis een coronatoegangsbewijs nodig.

Omdat de Omikron-variant van Covid een nog besmettelijker variant is dan het Deltavirus, adviseren we iedereen, zowel deelnemers als vrijwilligers, om voor een Leontienhuis-bezoek thuis een zelftest te doen. Op deze manier zorgen we voor onszelf én voor elkaar.

Groepsbijeenkomsten in de avonduren worden zo mogelijk online aangeboden. Uiteraard blijven alle andere maatregelen zoals 1,5 meter afstand, handen wassen, mondmasker op tijdens bewegen etc. in het Leontienhuis van kracht.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.