Leontienhuis Hoody

Leontienhuis Hoody te koop!

Een initiatief van de Huisraad Leontienhuis en de persoonlijke missie van deelnemer Frédérique om geld in te zamelen voor het Leontienhuis. Hoe leuk en lief! De Leontienhuis Hoody met het motto ‘Keep going, Keep growing’ is voor iedereen te koop. 

Je kunt je bestelling mailen naar info@leontienhuis.nl. Zet in het onderwerp van je mail ‘Bestelling Leontienhuis Hoody’. We ontvangen in de email graag de volgende gegevens van je:

  • Maat, voor heren hebben we M en L nog beschikbaar, voor vrouwen XS, S, M en L
  • Naam (voor- en achternaam)
  • Geslacht. We hebben speciale modellen voor vrouwen en mannen.
  • Mobiel nummer, zodat we je een betaalverzoek kunnen sturen.
  • Locatie aflevering: thuis of bij het Leontienhuis?


De kosten voor de hoody zijn € 34,95. Wil je ‘m thuis bezorgd hebben? Dan komen er verzendkosten bij, rond de € 5,00. Alles wat verdiend wordt, gaat uiteraard naar het Leontienhuis. Alvast bedankt voor je aankoop!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.