Leontienhuis Charity Ride 2021

Doe ook mee aan de Leontienhuis Charity Ride 2021 in het weekend van 24, 25 en 26 september. Verschillende events, fietstochten en niveaus. Voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Ride 2021 is fun en fietsen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt.

Kies het event dat bij jou past! 

Uitdaging, gezelligheid, wielrennen, fit en fun, maatschappelijke betrokkenheid. Het zit allemaal in de Leontienhuis Charity Ride 2021. Kies het event dat bij jou past, schrijf je in, beleef een onvergetelijke dag én steun het Leontienhuis. 

Leontienhuis Charity Ride – Business, vrijdag 24 september 

Voor bedrijven die van een uitdaging houden! Samen met je collega’s werk je naar het event toe. Met hetzelfde doel: die 75 of 125 kilometer uitrijden én geld inzamelen voor het Leontienhuis. Daag je collega’s en zakenrelaties uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er staan mooie extra’s tegenover, zoals een eigen wielertenue of een bekende kopman voor jouw team! 

Leontienhuis Charity Ride – Fun & Family, zondag 26 september 

Geniet op je (elektrische) stadsfiets van de schitterende Zuidplas-omgeving. De route van 25 kilometer doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Ook kinderen vanaf 12 jaar mogen meedoen! Je fietst al mee vanaf € 10 per persoon, maar het doel is natuurlijk om meer geld op te halen voor het Leontienhuis! 

Leontienhuis Charity Ride – TC Zevenhuizen, zondag 26 september 

Een sportieve wielertocht door de schitterende omgeving Zuidplas, van 75, 125 of zelfs 175 kilometer! Speciaal voor wielrenners van verschillende niveaus hebben we drie uitdagende ritten. Trek met je wielervrienden langs dorpjes en door de natuur, over fietspaden en dijken. Schrijf je in als team, of individueel. Vanaf € 10 per persoon. Maar je gaat natuurlijk voor meer!

Informatie en deelnemen

Meedoen? Of heb je vragen? Schrijf je snel en eenvoudig in via www.vriendenvanhetleontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride 2021 een succes. Deel je deelname met vrienden, collega’s, zakenrelaties en daag ze uit om ook mee te doen!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.