Inzicht in je financiën met de Leontienhuis Budgetcoach

Een eetstoornis kan je soms in ingewikkelde financiële situaties brengen. Bijvoorbeeld door obsessief (eet)gedrag, of omdat je tijdelijk gestopt bent met werken. Dat kan spanning veroorzaken. En dat kun je er juist op dit moment, terwijl je vecht voor je herstel, niet bij hebben. Onze budgetcoach Susanne helpt je jouw situatie inzichtelijk te maken. Kennismaken met budgetcoach Susanne? Ze is iedere dinsdag in het Leontienhuis aanwezig. Voor vragen en advies. Wil je zeker weten dat ze er is en tijd voor je heeft? Mail naar info@leontienhuis.nl.

Download hier de flyer.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.