Hulp tijdens het wachten van ISA Power

Wachtlijsten. Helaas heeft de hele geestelijke gezondheidszorg ermee te maken. Ook behandelinstellingen voor eetstoornissen. Hoe zorg je ervoor dat je niet verder wegzakt? Dat de eetstoornis nóg meer ruimte pakt? Zeker nu. Nu je minder afleiding hebt en de dagen donker zijn, kost het nog meer energie om je rug recht te houden, positief te blijven en tegen de gedachten van de eetstoornis in te gaan. Maar jij kunt dit… echt! Heb vertrouwen in jezelf, want dat hebben wij ook.

Check ook deze video’s eens van ISA Power, met tips om deze periode van wachten nuttig te besteden!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.