Held van het Leontienhuis 2021: Anton

Tijdens de viering van het 6-jarig bestaan van het Leontienhuis, verrasten we Anton van Amerongen met de titel ‘Held van het Leontienhuis’. Als voormalig bestuurslid heeft Anton aan de wieg gestaan van het ontstaan van het Leontienhuis. Zijn punctuele en diplomatieke aanpak en werkwijze hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de professionaliteit van de stichting en het huis. Na jarenlange trouwe inzet voor de Leontien Foundation en stichting Leontienhuis, neemt Anton afscheid. Een mooi moment om hem deze titel op te spelden! Ieder jaar rond de verjaardag van het Leontienhuis benoemen we een waardevol, bijzonder persoon tot ‘Held van het Leontienhuis’.

Vorig jaar was het Manon Veldkamp die voor het eerst de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Vrijdag, 9 juli 2021, werd de wisselbeker doorgegeven aan Anton.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.