Leontienhuis-Charity-Ride-2021

Hartverwarmend resultaat Leontienhuis Charity Ride & Walk

Enthousiaste teams, impactvolle woorden, gezelligheid, zon en een fantastisch resultaat. Wat een goed weekend!

Op vrijdag 24 en zondag 26 september werden de Leontienhuis Charity Ride ‘Business’, ‘Family & Fun’, de ‘TC Zevenhuizen Ride’ en de Charity Walk gefietst en gelopen. Meer dan vierhonderd deelnemers zorgden er samen met familie, vrienden en collega’s voor dat het sportieve en sfeervolle dagen werden. En succesvol. In totaal is er maar liefst €143.000,- ingezameld. 100% dankbaar voor dit geweldige bedrag.

We willen alle betrokkenen bedanken voor hun bijdragen en hartverwarmende steun. Zonder hen, en dus zonder jou, kan het Leontienhuis niet doen wat we doen. De kwaliteit van leven van zo veel mogelijk mensen met een eetstoornis verbeteren.

We hopen iedereen volgend jaar weer in actie te zien.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.