Geslaagd voor basistraining Positieve Gezondheid

Wist je dat het Leontienhuis officieel een Positieve Gezondheid hulpverlener is? Positieve Gezondheid is de basis van de ondersteuning in het Leontienhuis. Dat wil zeggen dat we niet alleen focussen op de eetstoornisproblematiek, maar op verschillende levensgebieden die allemaal bijdragen aan een fijn en gelukkig leven. We willen de mens bekrachtigen en de regie zoveel mogelijk bij de deelnemer laten. We hebben met een club van 12 een basistraining gevolgd. We zijn geslaagd! En er volgen nog meer trainingen aan om onszelf verder te ontwikkelen.

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.