Workshop Van lichaam als vijand tot lichaam als vriend

Speciaal voor deelnemers en vrijwilligers

Mensen met een eetstoornis hebben veel last van van hun lichaamsbeeld. Door die negatieve lichaamsbeleving vinden mensen met een eetprobleem het lastig hun eetgewoontes aan te passen. Tijdens deze workshop gaan we in op waarom er eennegatief lichaamsbeeld is ontstaan en in welke mate jij je gevoelens goed kunt uiten.Ook wordt nagegaan hoe je die negatieve lichaamsbeleving kunt verminderen. Wat zijn daarvoor geschikte strategieën en oefeningen? En hoe kun je positievere gedachten en gevoelens over je lichaam ontwikkelen?

Jij als deelnemer aan deze workshop wordt hierbij actief betrokken door vragen te beantwoorden en mee te doen met de oefeningen. Tijdens de workshop is er uiteraard ruimte om vragen te stellen. 

Meer weten? Download onze flyer.

Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

12 okt 2023
Expired!

Tijd

14:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.