Workshop Uit het denken, in het doen!

 Speciaal voor (nieuwe) deelnemers 

Hoe zou het zijn om te ontdekken hoe jouw vrije zelf klinkt? Hoe je vanuit meer compassie en zelfvertrouwen kunt gaan leven? Wij kennen die kritische stem die hier genoeg op aan te merken heeft heel goed. Door uit het denken en in het doen te komen, hebben wij zelf ervaren hoe veel vrijer het leven ook kan zijn.

Tess en Hannah nemen jou mee om samen te ervaren wat er in jou leeft, zodat nieuwe vormen van flow kunnen ontstaan in het aangaan van het leven. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

Meer weten? Download onze flyer.

Alleen voor (nieuwe) deelnemers
Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

02 nov 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.