Workshop Reverse Tie Dye

Iedereen heeft wel zo’n shirt in zijn of haar kast liggen waar je eigenlijk niets mee kunt. Hier is je kans om hem een gaaf tweede leven te geven! Kom gezellig meedoen met een workshop reverse Tie Dye.

Neem je eigen katoenen T-shirt mee en ga naar huis met een ‘nieuw’ kledingstuk! We starten in de ochtend met knopen en in de middag gaan we ontkleuren. Het ontkleuren gaat supersnel, dus je ziet gelijk resultaat.

Heb je geen shirt of ander kledingstuk dat je hiervoor wilt gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij een tweedehands winkel bij jou in de buurt. Daar kan je vaak leuke en goedkope kledingstukken vinden. Heb je een shirt waar een tekst of een ander afbeelding op gedrukt staat? Ook dan kun je deze gebruiken. Dit geeft namelijk een heel gaaf effect!

Meer weten? Download onze flyer.

Alleen voor deelnemers
Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

08 sep 2023
Expired!

Tijd

11:00 - 16:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.