Workshop Friendship Bracelets

Speciaal voor (nieuwe) deelnemers van het Leontienhuis

Voor de vriendschap met jezelf of de vriendschap met de ander!

In mijn vrije tijd knoop ik verschillende armbandjes met touw. Ik deelgraag deze creatieve bezigheid met jullie! Daarom organiseer ikspeciaal voor de deelnemers van het inloopprogramma eenworkshop armbandjes knopen. 

De armbandjes maken we met borduurgaren in verschillendekleuren. In deze workshop gaan we samen een chevron armbandjeknopen. Ik zal stap voor stap uitleggen hoe ook jij een mooiarmbandje van touw kunt maken!

Meer weten? Download onze flyer.

Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

28 sep 2023
Expired!

Tijd

13:15 - 15:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.