Van zelfkritiek naar zelfacceptatie

Speciaal voor ouders en naasten. Tijdens deze bijeenkomst/workshop leer je hoe je innerlijke kritische gedachten en stemmen kunt verminderen. Ook oefenen we met het geven van weerwoord tegen die innerlijke kritische gedachten en stemmen. De workshop wordt gegeven door Dr. Greta Noordenbos; expert op het gebied van eetstoornissen, met jarenlange ervaring als  senior onderzoeker en universitair docent bij de Afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit Leiden. Dr. Greta Noordenbos is erelid van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE). 

Meer weten? Download onze flyer.

Speciaal voor ouders en naasten. De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

Datum

10 mei 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 20:30

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.