Themabijeenkomst Wat is ARFID?

Speciaal voor ouders en naasten.

Steeds vaker horen we dat mensen te maken krijgen met ARFID. Bij de eetstoornis ARFID kun of durf je bepaald voedsel niet te eten waardoor je uiteindelijk te weinig eet en dus ook te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit eenzijdige en beperkte voedingspatroon kan leiden tot allerlei problemen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Tijdens deze bijeenkomst deelt Esmee haar ervaring met behandeling en herstel. Fieke vertelt over de theoretische achtergrond van ARFID en mogelijke behandelingen.Tevens is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Meer weten? Download onze flyer.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 19.00 uur.
Je kunt op ons terrein parkeren.
Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen).
Aanmelden doe je via onderstaand formulier

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

*Meerdere antwoorden mogelijk

Datum

19 feb 2024
Expired!

Tijd

19:30

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.