Moeder-dochterrelatie, de impact van het gevecht tegen de eetstoornis

Een eetstoornis heeft impact op de gehele omgeving en het hele gezin. Tijdens deze themabijeenkomst voor ouders en naasten, vertellen Manon en Corine over hun moeder-dochterband voor, tijdens en na de eetstoornis. Corine over hoe ze als moeder af en toe toch toegaf aan de eetstoornis, om zo de vrede te bewaren. En uit angst dat de band met haar dochter onherstelbaar beschadigd werd. Manon vertelt hoe de eetstoornis tussen haar en haar moeder in kwam te staan en hoe lastig ze het vond om het vertrouwen van haar moeder terug te winnen.

Hun relatie is behoorlijk op de proef gesteld, maar is na Manon’s herstel beter dan ooit! Laat je inspireren door het persoonlijke verhaal van moeder en dochter. Stel je vragen en deel je eigen ervaring tijdens deze themabijeenkomst.

Meer weten? Download de flyer.

De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt gratis op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

 

Datum

12 okt 2021
Expired!

Tijd

inloop is vanaf 18.30 uur
19:00 - 21:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl