naar WEDAD met het Leontienhuis

Speciaal voor deelnemers en vrijwilligers

Elk jaar wordt op 2 juni de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Tijdens de WEDAD komen mensen samen die – op wat voor manier dan ook – te maken hebben met eetstoornissen.

Het event start om 12.30 uur en de dag eindigt rond 17.00 uur. Gezamenlijk maken we er een mooie dag van! Ook dit jaar gaan we hier naartoe met een groepje vanuit het Leontienhuis Wil je ook bijdragen aan deze dag en samen met ons naar Arnhem? 

Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

Datum

02 jun 2024
Expired!

Tijd

12:30 - 17:00

More Info

Read More

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Read More

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.