Inspiratiebijeenkomst samen met Realcovery Inloophuis

Op 27 mei organiseert Realcovery Inloophuis een inspiratiebijeenkomst, in samenwerking met het Leontienhuis. Shannon Blezer deelt haar persoonlijke verhaal over haar leven met Anorexia, van het boek ‘Mijn eetstoornis en ik’. Leontien vertelt over haar strijd tegen de eetstoornis tijdens haar wielercarrière. En ook een aantal ervaringsdeskundige vrijwilligers van het Leontienhuis zijn aanwezig.

De inspiratiebijeenkomst vindt plaats in Theater de Bond in Oldenzaal, op een paar kilometer afstand van Realcovery Inloophuis in Weerselo. Dit inloophuis is opgericht door een echtpaar (Mark en Gabriëlle) dat zelf jarenlang geworsteld heeft met Anorexia van hun (stief)dochter. Het gezin vond steun bij het Leontienhuis. Dit inspireerde Mark en Gabriëlle om zelf een inloophuis te starten in het oosten van het land. Een initiatief dat wij als Leontienhuis toejuichen en een warm hart toe dragen.

Met veel plezier werken we dan ook mee aan deze inspiratiebijeenkomst in het oosten van het land! Download hier de flyer.

De bijeenkomst start om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Aanmelden is net even anders dan je gewend bent van onze eigen bijeenkomsten, omdat de organisatie in handen is van Realcovery Inloophuis. Aanmelden doe je namelijk via realcoveryinloophuis@gmail.com.

Datum

27 mei 2022
Expired!

Tijd

inloop is vanaf 13.30 uur
14:00 - 16:30

More Info

Download flyer

Locatie

Theater de Bond
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.