Inspiratiebijeenkomst samen met Realcovery Inloophuis

Op 27 mei organiseert Realcovery Inloophuis een inspiratiebijeenkomst, in samenwerking met het Leontienhuis. Shannon Blezer deelt haar persoonlijke verhaal over haar leven met Anorexia, van het boek ‘Mijn eetstoornis en ik’. Leontien vertelt over haar strijd tegen de eetstoornis tijdens haar wielercarrière. En ook een aantal ervaringsdeskundige vrijwilligers van het Leontienhuis zijn aanwezig.

De inspiratiebijeenkomst vindt plaats in Theater de Bond in Oldenzaal, op een paar kilometer afstand van Realcovery Inloophuis in Weerselo. Dit inloophuis is opgericht door een echtpaar (Mark en Gabriëlle) dat zelf jarenlang geworsteld heeft met Anorexia van hun (stief)dochter. Het gezin vond steun bij het Leontienhuis. Dit inspireerde Mark en Gabriëlle om zelf een inloophuis te starten in het oosten van het land. Een initiatief dat wij als Leontienhuis toejuichen en een warm hart toe dragen.

Met veel plezier werken we dan ook mee aan deze inspiratiebijeenkomst in het oosten van het land! Download hier de flyer.

De bijeenkomst start om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Aanmelden is net even anders dan je gewend bent van onze eigen bijeenkomsten, omdat de organisatie in handen is van Realcovery Inloophuis. Aanmelden doe je namelijk via realcoveryinloophuis@gmail.com.

Datum

27 mei 2022
Expired!

Tijd

inloop is vanaf 13.30 uur
14:00 - 16:30

More Info

Download flyer

Locatie

Theater de Bond
Download flyer