Leontien tijdens het Leontienhuis Huisartsensymposium

Inspiratiebijeenkomst (VOL)

Laat je inspireren door het verhaal van Leontien Zijlaard-van Moorsel, de oprichtster van het Leontienhuis. Leontien vertelt hoe ze als topsporter in de val van de eetstoornis trapte. En hoe ze tijdens haar tweede carrière zonder eetstoornis pas echt kon genieten van haar overwinningen. Soms vergelijkt zij het vechten tegen de eetstoornis met topsport: “Beiden kosten energie, zijn moeilijk en verslappen is risicovol.”

De bijeenkomst start om 10.00 uur in het Van der Valk Hotel Zwolle, inloop is vanaf 9.30 uur. Je kunt op het terrein parkeren. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, via info@leontienhuis.nl. Deze bijeenkomst is gepland onder voorbehoud dat de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgang kunnen blijven vinden. In verband met de 1,5 meter-maatregel is deze bijeenkomst niet in het Leontienhuis, maar op de volgende locatie:

Van der Valk Hotel Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

Dank aan het Van der Valk Hotel Zwolle voor het beschikbaar stellen van de locatie!

Datum

10 jul 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 12:00

Locatie

Van der Valk Hotel Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.