Themabijeenkomst de helende kracht van co-regulatie.

Een eetstoornis is een zware belasting. Tegelijk is het een onbewuste oplossing voor iets dat kennelijk nog minder te dragen is. Je hoeft niet precies te weten wàt er is, om te begrijpen dàt het er is. Het lichaam doet niet zomaar iets. Als naaste kan je een belangrijke rol spelen in het helpen (ver)dragen wat er te dragen is. Dat is de helende kracht van co-regulatie! In deze themabijeenkomst neem ik je mee in hoe je deze hulpbron kan zijn en wat je kan doen om je positieve impact te versterken. Ieder beetje helpt! Ook leg ik je uit hoe emotieregulatie werkt en de rol van overlevingsmechanismen.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 19.00 uur.
Je kunt op ons terrein parkeren.
Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen).
Aanmelden doe je via onderstaand formulier

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

*Meerdere antwoorden mogelijk

Meer weten? Download onze flyer.

Datum

12 mrt 2024
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.