Aanmeldformulier i.v.m. coronamaatregelen week 18


Door de geldende coronamaatregelen kunnen we een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Op de gebruikelijke openingsdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 10.00 tot 16.30 uur) kunnen we 7 gasten ontvangen. Daarnaast organiseren we op deze dagen via videoconference ook een begeleide lunch (van 12.30 tot 13.00 uur). Hier is ruimte voor 8 deelnemers per lunch. Zie hier de spelregels voor de videolunch.

Bijdrage voor deelname
Deelnemen aan het inloopprogramma kost vanaf 1 april 2021 € 7,50 per dag. Dat is inclusief thee, koffie, tussendoortjes en een gezamenlijke lunch. We vragen je bij binnenkomst met pin te betalen. Ben je nieuw? Dan mag je twee dagen gratis meedoen om kennis te maken. Geef dit aan bij het aanmeldformulier (veld Opmerkingen).

Op maandag kun je ook mee-eten tijdens het avondeten, van 17.30 tot 18.15 uur. Hier moet je apart voor aanmelden en kost € 4 per keer. Doe je mee aan een groepsbijeenkomst op maandagavond? Dan krijg je voorrang om mee te eten.

Op tijd aanmelden
Aanmelden doe je wekelijks vóór woensdagochtend 12.00 uur met jouw mogelijkheden voor de daarop volgende week. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier hieronder. De aanmeldingen worden zo veel mogelijk op gelijke voet verdeeld en we proberen om met jullie wensen en mogelijkheden rekening te houden. Uiterlijk de zaterdag voor aanvang van een nieuwe week hoor je via de e-mail welke planning voor jou is vastgelegd. We rekenen op je komst. Kun je onverhoopt toch niet komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door.

Heb je vragen over het inloopprogramma? Stuur een e-mail naar info@leontienhuis.nl.

Tot ziens!


Aanmelden voor de week van maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei


INLOOPPROGRAMMA
Ik kan/wil op de volgende dagen naar het Leontienhuis komen voor het inloopprogramma (10.00-16.30u.)


Errortext
VIDEO- LUNCH
Ik kan/wil op de volgende dagen deelnemen aan de video-lunch (12.30-13.00u.)

AVONDETEN
Ik kan/wil mee-eten op maandagavond (inloop 16.00u., eten 17.30-18.15u.)


MAANDAGAVONDGROEP
Wanneer je deelneemt aan een maandagavondgroep, op welke datum is jouw groep
in het Leontienhuis?          
OPMERKINGEN

*
*

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"