28 augustus open dag Stichting JIJ

Op zaterdag 28 augustus 2021 organiseert Stichting JIJ van 10.00 tot 14.00 uur een gratis open dag in haar inloophuis in Rotterdam-Kralingen, voor iedereen die (mogelijk) zelf of in zijn/haar omgeving te maken krijgt met eetproblematiek. Neem een kijkje in het inloophuis. Er vinden ook diverse activiteiten plaats. Zo is er een rondleiding door het JIJ-huis, kun je luisteren naar herstelverhalen van ervaringsdeskundigen en aanschuiven bij de boekpresentatie van Shannon Blezer (bekend van mijneetstoornisenik.nl).

Meer weten over Stichting JIJ? Check de website. Wil je graag naar de open dag? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@stichting-jij.nl.

Als centrum voor herstel, moedigt het Leontienhuis initiatieven aan die het herstellen van een eetstoornis bevorderen. Zo dragen we ook Stichting JIJ een warm toe. Wij wensen Stichting JIJ een succesvolle open dag!

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.