Leontien tijdens het Leontienhuis Huisartsensymposium

19 mei Leontienhuis Huisartsensymposium

Na twee succesvolle huisartsensymposia, organiseren we ook dit jaar weer het Leontienhuis Huisartsensymposium, met als thema: Diagnostiek en vroegsignalering van Eetstoornissen. Het is dit keer digitaal. Op 19 mei 2021, van 18.45 tot 21.45 uur.

Speciaal voor huisartsen

Het Leontienhuis Huisartsensymposium is een initiatief van een ervaringsdeskundige moeder, samen met een aantal huisartsen, in samenwerking met het Leontienhuis. Huisartsen zien met enige regelmaat patiënten met een eetstoornis op het spreekuur. De diagnose vroeg stellen is essentieel voor het verdere beloop van het ziektebeeld. Toch blijkt vaak dat het bij een groot deel van de huisartsen ontbreekt aan praktische en toepasbare kennis.

Deskundige sprekers

Tijdens het Leontienhuis Huisartsensymposium gaan we samen met een aantal deskundigen dieper in op de problematiek rondom eetstoornissen. Leer meer van onze prominente sprekers: Drs. Annemarie van Bellegem, kinderarts toegelegd op eetstoornissen, en Prof. dr. Annemarie van Elburg, kinder- en jeugdpsychiater, hoogleraar klinische psychopathologie. Gevolgd door een interessante paneldiscussie met onze ervaringsdeskundigen en sprekers. En natuurlijk maak je ook kennis met de oprichtster van het Leontienhuis, Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Informatie en aanmelden

Interesse? Check de flyer voor meer informatie. En meld je aan via het registratieformulier. Let op: deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor huisartsen.


 

Meedoen aan de Charity Ride & Walk?

Voor vragen over de Charity Ride & Walk mail direct met de organisatie op vriendenvanhet@leontienhuis.nl