De stichting

De Stichting Leontienhuis (voorheen Leontien Foundation) is op 15 december 2008 opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Via de foundation ondersteunde Leontien destijds doelen op het gebied van eetstoornissen.
Op 9 juli 2015 heeft ze samen met koningin Máxima het Leontienhuis geopend, een inloophuis waarin bezoekers geholpen kunnen worden om de balans in hun leven te vinden.

image1

 

Bestuursleden

Leontien Zijlaard – van Moorsel
Oprichtster

peter

 

 

 


Michael Zijlaard
Echtgenoot van Leontien

peter

 

 

 


Peter Michels
Penningmeester

peterMijn naam is Peter Michels. Ik ben de directeur eigenaar van Michels administratie & belastingadvies (www.michelsbv.nl). Ik ben voornamelijk werkzaam voor de ondernemingen in onze portefeuille en de fiscale advisering in brede zin van ondernemers in het MKB. Ik stel mij altijd ten doel door een interactieve samenwerking met mijn cliënt gestelde doelen te bereiken. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Caroline en vader van Lara (2005) en Noah (2009). In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van sporten. Ik ga graag hardlopen of een rondje lopen op de golfbaan.

 

Beleidsplan

Klik hier voor het beleidsplan.

 

Financieel verslag 2019

Klik hier voor de Toelichting bij jaarverslag 2019.

Klik hier voor de jaarrekening 2019.

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"