Aanmeldformulier i.v.m. coronamaatregelen week 5


Omdat we ten gevolge van de coronamaatregelen een beperkt aantal bezoekers tegelijk kunnen ontvangen moeten we dit goed organiseren. Op de gebruikelijke openingsdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00‑16.30 u.) kunnen we 7 gasten ontvangen. Daarnaast wordt er op deze dagen via videoconference ook een begeleide lunch (12.30‑13.00 u.) aangeboden (zie Video-lunch pdf voor de spelregels). Hier is ruimte voor 8 deelnemers per lunch.

Naast de inloop overdag en de begeleide lunch via videoconference is er op de maandagavonden ruimte voor 7 personen voor de warme maaltijd. Hiervoor kun je je ook opgeven voor een hele maand. Wanneer je de maandagavond deel uitmaakt van een groepsbijeenkomst geven we je voorrang om bij de maaltijd aan te sluiten.

Wil je voor zowel de inloop (incl. lunch) als de videolunch (wanneer je hier gebruik van wilt maken) alle momenten aangeven waarop jij kunt?
Het is de bedoeling dat je je wekelijks aanmeldt vóór woensdagochtend 12 uur met jouw mogelijkheden voor de daarop volgende week. Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier hieronder in te vullen en op de Verzenden knop te klikken.

De aanmeldingen worden zoveel mogelijk op gelijke voet verdeeld en we proberen om met jullie wensen en mogelijkheden rekening te houden. Uiterlijk de zaterdag voor aanvang van een nieuwe week hoor je via de mail welke planning voor jou is vastgelegd.

Er wordt op jouw deelname gerekend, dus wanneer je onverwacht niet kunt of ziek wordt, meld je dan zo vroeg mogelijk af, zodat iemand anders kan worden benaderd.

We realiseren ons dat deze manier van afspreken wennen is, zowel voor jullie als voor ons. Met regelmaat evalueren we deze aanpak en houden we de Corona maatregelen vanuit de overheid goed in de gaten.

Wanneer je vragen over bovenstaande hebt, stuur dan een mail naar info@leontienhuis.nl.

Tot ziens!


Aanmelden voor de week van maandag 1 februari t/m vrijdag 5 februari


INLOOPPROGRAMMA
Ik kan/wil op de volgende dagen naar het Leontienhuis komen voor het inloopprogramma (10.00-16.30u.)


Errortext
VIDEO- LUNCH
Ik kan/wil op de volgende dagen deelnemen aan de video-lunch (12.30-13.00u.)

AVONDETEN
Ik kan/wil mee-eten op maandagavond (inloop 16.00u., eten 17.30-18.15u.)


MAANDAGAVONDGROEP
Wanneer je deelneemt aan een maandagavondgroep, op welke datum is jouw groep
in het Leontienhuis?          
OPMERKINGEN

*
*

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"