Een inspiratiebijeenkomst is een bijeenkomst waar onze vrijwilligers anderen willen inspireren om de strijd met de eetstoornis aan te gaan. Het leven is zoveel mooier zonder!

De bijeenkomst start met een verhaal van een of meerdere ervaringsdeskundigen over een thema. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen over het thema, maar ook over andere onderwerpen die te maken hebben met herstellen van een eetstoornis. 

Er zijn meerdere ervaringsdeskundigen en ervaringsdeskundige ouders en naasten aanwezig om mee in gesprek te gaan. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zelf te maken hebben met een eetstoornis, maar ook voor familie en naasten.
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Zaterdag 30 januari 2021
  10.00 - 12.00 uur  –  Inloop vanaf 09.30 uur
  13.00 - 15.00 uur  –  Inloop vanaf 12.30 uur

  thema: Sport
  Leontien vertelt hoe ze als topsporter in de val van de eetstoornis trapte. En hoe ze in haar tweede carrière zonder eetstoornis pas echt kon genieten van haar overwinningen.
  Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Deze bijeenkomst wordt gepland onder voorbehoud dat de versoepelingen van de corana-maatregelen doorgang kunnen blijven vinden.
  In verband met de 1,5 meter-maatregel is deze bijeenkomst niet in het Leontienhuis maar op de volgende locatie:
  Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle  Dank aan het Van der Valk Hotel voor het beschikbaar stellen van de locatie 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"