Mijn naam is Carli Klijn (1995). Ik ben geboren in Rotterdam en heb daarna zo’n 20 jaar in Nieuwerkerk gewoond. De laatste drie jaar woon en werk ik in Zevenhuizen.

Ik ben werkzaam als fitnessinstructeur in een beweegcentrum te Zevenhuizen. Daarnaast ben ik een paar studiepunten verwijderd van mijn diploma aan de Haagse Hogeschool. Ik volg daar de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding.

Mijn hobby’s zijn fitness en basketbal. Daarnaast vind ik het fijn om mezelf te verdiepen in de literatuur en informatiebronnen wat betreft diabetes. Zelf ben ik namelijk al ruim 8 jaar diabeet.

Wat ik bij het Leontienhuis wil doen als vrijwilliger, is het meedenken en uitwerken van een sportplan voor de mensen die in het huis komen. Hier wil ik mij graag nuttig mee maken om zo een kans aan te bieden die van veel waarde kan zijn. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen te praten, en wil ik dus graag een luisterend oor zijn voor de gene die dit nodig hebben.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"