De stichting

De Stichting Leontienhuis (voorheen Leontien Foundation) is op 15 december 2008 opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Via de stichting ondersteunt Leontien doelen op het gebied van eetstoornissen.
Op 9 juli 2015 heeft ze samen met koningin Máxima het Leontienhuis geopend.

Het bestuur

image1

Bestuursleden

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Cees Pille
Voorzitter

Econoom en de laatste 15 jaar werkzaam voor tal van ondernemersorganisaties in Nederland. Cees heeft ervaring met public relations, lobby en netwerkevents. Zijn passie ligt in het verbinden van werelden en mensen. Zijn ambitie ligt in het verbinden van het bedrijfsleven en maatschappelijke doelen. Cees is nu werkzaam voor de Vereniging van Verf- en Druktinktfabrikanten. Daarnaast is hij lid van de programmaraad van RTV Rijnmond. In verleden was hij raadslid en voorzitter van een eredivisie basketbalclub. Sinds het prille begin is hij actief voor de Stichting Leontienhuis als voorzitter van het bestuur.

Peter Michels
Penningmeester

peterMijn naam is Peter Michels. Ik ben de directeur eigenaar van Michels administratie & belastingadvies (www.michelsbv.nl). Ik ben voornamelijk werkzaam voor de ondernemingen in onze portefeuille en de fiscale advisering in brede zin van ondernemers in het MKB. Ik stel mij altijd ten doel door een interactieve samenwerking met mijn cliënt gestelde doelen te bereiken. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Caroline en vader van Lara (2005) en Noah (2009). In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van sporten. Ik ga graag hardlopen of een rondje lopen op de golfbaan.

Beleidsplan

Klik hier voor het beleidsplan.

Financieel verslag 2017

Klik hier voor het financieel verslag 2017.

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"